Hódmezővásárhelyre 11 játékossal érkeztünk, és a Csongrád, valamint a házigazda Hódmezővásárhely volt az ellenfél. Fegyelmezett játékot produkált a csapat, aminek meglett az eredménye.

 

A Csongrádot még egyszer sem tudtuk megverni, és most sem sikerült, de nagyon biztató játékot mutattunk, hiszen végig szoros mérkőzést játszottunk. 
A harmadik negyedben 1 gólra zárkóztunk fel, és 3 és fél perccel a vége előtt is 10-8 volt az eredmény, de a végén elhúzott a Csongrád.
KVE – Csongrád 8-14 (1-3,3-5,3-1,1-5)
KVE: Kurucz Cs. – Dr. Bácsi M., Barabás O., Nagypál S. 1, , DONGÓ T. 4,  Varga I., MORVA T. 2,  Cs.: Bogdán L.1, Czirok Cs, Liszi A., Rozgonyi Á.
Edző: Rozgonyi Gábor
A mérkőzés jegyzőkönyve:
A HVSC-vel októberben döntetlent játszottunk Kecskeméten, most hazai pályán ők tűntek esélyesebbnek, de nagyon fegyelmezett játékkal egy izgalmas, változatos mérkőzésen sikerült győzelmet aratnunk, úgy, hogy az utolsó negyedben 7-9-ről 11-9-re fordítottunk.
KVE – Hódemzővásárhelyi VSC 11-10 (2-3,3-3,3-3,3-1)
KVE: KURUCZ CS. – Dr. Bácsi M., Barabás O., Nagypál S. 1, , DONGÓ T. 3,  VARGA I. 2, MORVA T. 3,  Cs.: BOGDÁN L.2, Czirok Cs, Liszi A., Rozgonyi Á.
Edző: Rozgonyi Gábor
A mérkőzés jegyzőkönyve:
Kategória: Hírek