Október 5-én Kecskeméten folytatódott a bajnokság. Két nehéznek ígérkező mérkőzést vívtunk, a Csongrádtól tavaly mindkétszer vereséget szenvedtünk, a HVSC pedig a két évvel ezelőtti OB I/B-s csapatával érkezett hozzánk. Összességében a két mérkőzésen szerzett 1 ponttal elégedettek lehetünk, tisztességesen helytálltunk. Véglegessé vált a Nagyvárad kizárása a bajnokságból. A meccseket követően megünnepeltük Zsigmond Ernő 50. születésnapját.
Az esélyesebb Csongrád ellen fegyelmezett játékkal jól helytálltunk, végig esélyünk volt a pontszerzésre. A második negyedben két góllal is vezettünk, majd ezt követően 1-2 góllal vezetett a Csongrád. Az egész csapat dicséretet érdemel.  
KVE – CSONGRÁD 11-12 (4-4,2-2,1-3,4-3)
KVE: HARKAI – Nagy R.1, SÁRKÁNY GY.2, Nagypál S., Liszi A., DONGÓ T.2, VARGA I.2, Cs.: CZIROK Cs., Morva T.1, DR. BÁCSI M.2, Rozgonyi Á.1, Kurucz Cs.
Edző: Rozgonyi Gábor
A mérkőzés jegyzőkönyve
A Hódmezővásárhely ellen a második mérkőzésünket játszottuk, míg ellenfelünknek ez volt az első meccse ezen a napon, ami megnehezítette dogunkat. Végig fej-fej mellett haladtunk, a HVSC vezetett, mindössze egyszer vettük át a vezetést, az utolsó negyedben, két perccel a vége előtt, de nem sikerült megtartanunk. Sajnos kimaradt egy ötméteresünk is. 
HVSC – KVE 8-8 (3-2,2-3,2-2,1-1)
KVE: HARKAI – Nagy R., Sárkkány Gy, Nagypál S.1, Liszi A., DONGÓ T.4, VARGA I.1, Cs.: CZIROK Cs.1, MORVA T.1, Dr. Bácsi M., Rozgonyi Á., Kurucz Cs.
Edző: Rozgonyi Gábor
A mérkőzés jegyzőkönyve 
Kategória: Hírek