Az előző szezonhoz képest számunkra új csoportba, a Dél-Keleti csoportba kerültünk, ami első ránézésre nehezebbnek tűnt. A Szegedi VTK kiemelkedett a mezőnyből, de sem a fiatalokból álló Csongrádot, sem pedig a volt OB-I-es hódmezővásárhelyi játékosokból álló Bertók-Szentest nem tudtuk legyőzni. Az előttünk végző Szentest egyszer sikerült legyőzni, egy vereség mellett, és ugyanez volt a mérlegünk a csoport 6. helyén végző Szegeddel is. Sajnos itt többször kevés játékossal tudtunk kiállni, ami a mérkőzések vége felé fáradságban mutatkozott meg.
A középszakaszban a tavalyi évhez hasonlóan a Poseidon csapatával kerültünk össze, mellettük a régi ismerős Gyöngyös és a Pápa voltak ellenfeleink. A Pápát kétszer legyőztük, a Gyöngyös elleni papírforma győzelem mellett becsúszott egy döntetlen is. A Poseidontól mindkétszer szoros mérkőzésen vereséget szenvedtünk, de így is a 17-21. helyért játszhattuk. Ekkor már játszott nálunk Varga István is, aki nagyot lendített csapatunkon.
A rájátszásban 2 egyetemi csapat mellett a Poseidon volt az ellenfél. A Pécs elleni vereséget követően viszont 5 győzelmet arattunk. Ezek a győzelmek a fegyelmezett csapatjátéknak köszönhetőek, mivel egyik alkalommal 2 cserejátékossal, máskor teljes csapattal nyertünk, ráadásul kétszer az ellen a Poseidon ellen, akiktől az elmúlt évben 4 alkalommal kikaptunk. Ez a játék jó alapot adhat a jövőre nézve, főleg annak tekintetében, hogy több fiatal csatlakozhat Varga Istvánhoz, tovább erősítve csapatunkat.
Néhány statisztika:
Legjobb góllövőink:
Dongó Tamás 52 (ő lőtte az egész mezőnyben a legtöbb gólt büntetőből -16-ot – és az összesített góllövő listán 10. helyen végzett)
Morva Tamás 33
Varga István 25 (mindössze 8 mérkőzésen)
Nagy Róbert 24
Nagypál Sándor  – Sárkány György 15-15
Legtöbb labdaszerzés:
Sárkány György 31 – a legtöbb kiállítás tekintetében mindössze 1 kiállítással maradt le az első helyről, 30 kiállítással
Dongó Tamás 19
Nagy Róbert 14
Morva Tamás 13
Nagypál Sándor 10
A kapusok között Kurucz Csaba 38% (98/260) eredmény ért el.
Az összesített pontszámítás szerint, amibe beletartozik a gólok, kiharcolt kiállítások, labdaszerzések, és kiállítások is, a csaptunk legjobbjai:
Morva Tamás 39,5
Dongó Tamás 34.2
Varga István 24,9
Nagy Róbert 23,8
Czirok Csaba 14
Kategória: Hírek