2017.október 17-én Vácon megkezdődtek az OB-II Észak-keleti csoportjának küzdelmei. Hosszú idő után végre nem két cserejátékosunk volt, hanem azt kellett eldönteni, hogy ki nem fér be a csapatba. Nagy létszámú csapatunknak azonban nem termett babér.

Az első mérkőzésen az Egri Vízmű a volt válogatott, 5 gólt szerző Bárány Attila vezérletével simán nyert ellenünk. Kapus nélkül játszottunk, bár helyettese, Györe Andor kitűnően védett, nem rajta múlott a nagyarányú vereségünk.

Kecskeméti VE – Egri Vízmű 6-16
(2-5,1-4,2-3,1-4)
Csapatunk összeállítása: Györe Andor – Nagy Róbert, Sárkány György, Nagypál Sándor,  Dongó Tamás 1, Barabás Ottó 1, Liszi András, Czirok Csaba, Zsigmond Ernő, Klusmann Niklas Marvin, Bogdán László 1, Morva Tamás 1, Mezős Csaba 1, Négyessy András 1. Edző: Balogh Tamás

Az Eger legjobb góllövői: Bárány 5, Sümegi Bence 4, Csáki Szabolcs 3.

A második mérkőzést a Czeglédi Lamantinok ellen vívtuk, ahol már győzelmi esélyeink voltak, sajnos elszalasztottuk. Kilenc emberelőnyből mindössze kettőt lőttünk be, de ennél is súlyosabb volt, hogy kihagytunk két ötméterest, valamint mindhárom centerünket fegyelmezetlenség miatt cserével végleg kiállították.

Czeglédi Lamantinok – Kecskeméti VE 7-6
(2-0,1-2,2-3,2-1)
Csapatunk összeállítása: Györe Andor – Nagy Róbert, Sárkány György 1, Nagypál Sándor 1,  Dongó Tamás 2, Barabás Ottó 1, Liszi András, Czirok Csaba, Zsigmond Ernő, Klusmann Niklas Marvin, Bogdán László, Morva Tamás, Mezős Csaba 1, Négyessy András. Edző: Balogh Tamás

A Cegléd minden gólját más játékos lőtte.

További eredmények:

• Vác-Diósgyőr 9-9
  • Gyöngyös-Cegléd 9-11
  • Eger-Vác 9-13
  • Diósgyőr-Gyöngyös 25-5.
Kategória: Hírek

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük